Tabăra pentru copii și tineri Maliuc

În anul 2006, Fundația pentru copii Sfântul Sava a primit în concesiune pe 25 de ani, cu posibilitate de prelungire, din partea Primăriei locale etajul superior al clădirii Primăriei din localitatea Maliuc, jud. Tulcea, în Delta Dunării, pentru a fi amenajat și folosit drept campus pentru organizarea de tabere de vară pentru copiii defavorizați.

Cu sprijinul voluntarilor din Buzău și al comunității locale acest spațiu a fost renovat și amenajat. Campusul, inaugurat oficial în septembrie 2006, funcționează de atunci drept un al doilea loc de tabără pentru copii.

Tabăra are o capacitate de 60 de locuri pe serie și este destinată în primul rând tinerilor defavorizați social, dar și altor tineri dornici să cunoască frumusețile Deltei Dunării.

Anual, peste 600 de copii şi tineri beneficiază aici de o săptămână gratuită în Delta Dunării. Din programul unei tabere nu lipsesc plimbările cu barca prin Deltă, concursurile pe teme de cultură generală, activități ocupaționale precum împletitul din răchită.

În vara anului 2008 aici a fost organizată Tabăra Națională de Limba Engleză.

Tabăra de la Maliuc funcționează în același regim cu campusul de la Bisoca: taberele - cazare, masă, activități - sunt oferite cu titlu gratuit.

și tu nu poți ajuta !!! nu ezita să ne contactezi pentru a afla cum